Kde sa vzal, tu sa vzal... v redakcii sme dostali pozdrav od Cindy Crawford

Film fan, č. 3 (51), marec 1995, str. 3Film fan, č. 3 (51), marec 1995, str. 3

Cindy v spoločnosti slávnych a bohatých pánov, Cindy ako supermodelka na mólach najexkluzívnejších prehliadok magnátov svetovej módy, Cindy ako žena snov v bikinkách na stránkach Playboya... Na to sme už zvyknutí. V poslednom čase nám však táto zmyselná krásavica pripravila nové osvieženie. Objavila sa celkom nečakane v krátkych džínsach a v odvážnom tričku v televíznej reklame na Pepsi-Colu.

Zdá sa, že Cindy sa vie o seba postarať aj v "zlých časoch", keď sa nad jej rozprávkovým manželstvom s Richardom Gerem sťahujú čierne mračná sváru. Podľa všetkého si nezúfa a len tak ľahko sa nezľakne ani len "všetkoprezradiacej" filmovej kamery. Tá by jej iste neodpustila ani takú zanedbateľnú chybičku krásy ako sú nepravidelné zúbky. Cindy si vďaka náročnosti profesionálky potrpí na všetky nuansy a siaha po dekoratívnej pomôcke - rovnítkach na zuby - aby jej perličkový úsmev zažiaril v plnej kráse z plátna filmu Fair Game v réžii Joela Silvera.

P.S. Do uzávierky čísla sa nám, žiaľ, nepodarilo zistiť bližšie podrobnosti o "životom unavenom" pánovi z reklamy, ale veríme, že nie je vážnym konkurentom na zaujatie prázdneho miesta po Richardovi Gereovi...


Publikované v mesačníku Film fan, č. 3 (51), marec 1995, str. 3, rubrika "Foto mesiaca".

Tomáš Fülöpp
Bratislava, Slovakia
February 27, 1995
Tomáš Fülöpp (2012)

Parents of this entryParents

Tagspepsi-colacindy crawfordadvertisementmarketing
LanguageSLOVAK Content typeARTICLELast updateOCTOBER 20, 2018 AT 01:46:40 UTC